Teraz darmowa dostawa dla kategorii: Oświetlenie ZiPi - Home. Pozostałe kategorie: Darmowa dostawa od 399 PLN (nie dot. przesyłek paletowych).

Pojemnik termoizolacyjny termiczny do pizzy 5 x pizza śr. 40cm

Symbol: 1010194
Dostępność: Duża dostępność
124.49
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 780017272 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
19
  • Kurier GLS 19
  • Kurier Pocztex 24
  • Kurier GLS (pobranie) 29
  • Kurier Pocztex (pobranie) 29
  • Kurier GLS: pobranie 72
Nazwa producenta: Hendi 707135

Pojemnik termoizolacyjny do pizzy z serii Kitchen Line marki Hendi to jeden z podstawowych elementów wyposażenia firm cateringowych, pizzerii lub cukierni oferujących dowóz ciepłej oraz zimnej żywności. Został wykonany w całości (bez nitów, spawów czy klejenia) z polipropylenu i zaprojektowany z myślą o długim czasie użytkowania.

Na bocznych ściankach termoboxów znajdują się zintegrowane uchwyty do transportu, załadunku czy rozładunku, a wewnątrz bocznych ścianek specjalny profil ułatwiający wyjmowanie pojemników. Jest bardzo lekki, zamykany od góry oddzielną pokrywą, zaprojektowany z myślą o piętrowaniu i odporny na wysokie i niskie temperatury.

Cechy i funkcje:
  • - wykonany z polipropylenu,
  • - pojemność 35 litrów
  • - zintegrowane uchwyty,
  • - profile ułatwiające wyjmowanie pojemników,
  • - mocna i stabilna konstrukcja,
  • - brak nitów, spawów i klejenia,
  • - ultralekki,
  • - zamykany od góry oddzielną pokrywą,
  • - odporność na wysokie i niskie temperatury,
  • - przetłoczenia w obudowie ułatwiają piętrowanie,
  • - zaokrąglone rogi zwiększają bezpieczeństwo przenoszenie,
  • - możliwość mycia w zmywarce (do 80ºC),
  • - podlega 100% recyklingowi,
  • - zmieści 5 pizze o średnicy ø40 cm,
  • - wymiary wewnętrzne (DxSxW): 420 x 420 x 200 mm,
  • - wymiary zewnętrzne (DxSxW): 480 x 480 x 260 mm.

W zestawie:
  • - pojemnik termoizolacyjny termiczny do pizzy 5 x pizza śr. 40cm
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: