Teraz darmowa dostawa dla kategorii: Oświetlenie ZiPi - Home. Pozostałe kategorie: Darmowa dostawa od 399 PLN (nie dot. przesyłek paletowych).

Nóż japoński DEBA do oczyszczania porcjowania ryby 150/275 mm

Symbol: 1025821
Dostępność: Duża dostępność
135.13
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 780017272 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
19
  • Kurier GLS 19
  • Kurier Pocztex 24
  • Kurier GLS (pobranie) 29
  • Kurier Pocztex (pobranie) 29
  • Kurier GLS: pobranie 72
Kod producenta: 845097

Nóż japoński Deba firmy HENDI to tradycyjny nóż używany przez szefów do przygotowania całej ryby - od oczyszczania, po porcjowanie. Jego grubość sprawia, że jest idealny do filetowania ryb, przecinania rybich kręgosłupów, usuwania chrząstek płetw, czy cięcia na plastry delikatnych owoców morza. Nóż Deba może być również stosowany do przygotowywania drobiu lub innego rodzaju mięsa z niewielkimi kośćmi i ścięgnami. Ostrze wykonane zostało z japońskiej stali nierdzewnej SUS 420J2, a rękojeść z drewna topolowego.

Cechy produktu:
  • - Tradycyjny japoński design - wyprodukowany w Japonii,
  • - Masywny, a jednocześnie precyzyjny,
  • - Doskonały do ryb, owoców morza, drobiu,
  • - Może być używany do usuwania kości z delikatnego mięsa,
  • - Ostrzony jednostronnie.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 845097
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Marka - HENDI
  • - Materiały - Stal nierdzewna
  • - Długość ostrza (mm) - 150
  • - Długość uchwytu (mm) - 125
  • - Długość (mm) - 275
  • - Grubość (mm) - 3
  • - Waga (kg) - 0.3

W zestawie:
  • - Nóż japoński
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: