Teraz darmowa dostawa dla kategorii: Oświetlenie ZiPi - Home. Pozostałe kategorie: Darmowa dostawa od 399 PLN (nie dot. przesyłek paletowych).

NÓŻ DO SKROBANIA, ZAGIĘTY FISKARS

Symbol: FS-1057545
Dostępność: Średnia dostępność
37.00
SZT
Zamówienie telefoniczne: 780017272 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
14.99
  • Paczkomaty InPost 14.99
  • *Kurier DPD 19.99
  • *Kurier DPD za pobraniem 22.99




Nóż do skrobania, zagięty Functional Form

Nóż do skrobania zagięty Fiskars® Functional Form™ o wszechstronnym zastosowaniu
Idealny do obierania i krojenia warzyw korzeniowych oraz owoców
Wytrzymałe ostrze z japońskiej stali nierdzewnej
Ergonomiczna rękojeść z powłoką SoftGrip™
Duży ogranicznik na palce gwarantuje bezpieczne użytkowanie i pewny chwyt
Można myć w zmywarce
Długość ostrza 68 mm
Twardość HRC 52
Wydajność cięcia (testy CATRA)
Zaprojektowany w Finlandii

Dla kucharzy i tych, którzy cenią elegancko zaprojektowane, łatwe w pielęgnacji narzędzia kuchenne, nóż do skrobania zagięty Fiskars® Functional Form™ będzie wszechstronnym, niezbędnym na co dzień akcesorium.
Wytrzymałe ostrze z japońskiej stali nierdzewnej zapewnia doskonałą wydajność i jest idealne do obierania i krojenia warzyw korzeniowych czy okragłych owoców.
Ergonomiczna rękojeść z powłoką SoftGrip™ na spodniej części i duża osłona na palce zapewniają wygodne i bezpieczne dopasowanie do dłoni.
Nóż Functional Form™ jest łatwy przechowywaniu i czyszczeniu, można go myć w zmywarce.
Zaprojektowany w Finlandii.


**

Zdjęcia pełnią funkcję poglądową.
Parametry:

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Ewentualne ostrzeżenia oraz wskazówki dotyczące bezpieczeństwa, znajdują się w instrukcji obsługi. Instrukcję obsługi można pobrać ze strony producenta.fiskars.com

Dane producenta

Fiskars Finland Oy Ab
Keilaniementie 10
02151 Espoo
Finland

customerservice.warsaw@fiskars.com

Osoba odpowiedzialna

Fiskars Finland Oy Ab
Keilaniementie 10
02151 Espoo
Finland

customerservice.warsaw@fiskars.com

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: