Teraz darmowa dostawa dla kategorii: Oświetlenie ZiPi - Home. Pozostałe kategorie: Darmowa dostawa od 399 PLN (nie dot. przesyłek paletowych).

Lejek szklany filtrujący laboratoryjny 250 ml szlif 24/40

Symbol: 1025956
Dostępność: Średnia dostępność
122.27
szt.
Zamówienie telefoniczne: 780017272 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
19
  • Kurier GLS 19
  • Kurier Pocztex 24
  • Kurier GLS (pobranie) 29
  • Kurier Pocztex (pobranie) 29
Kod producenta: 10031330

Lejek szklany laboratoryjny marki Steinberg Systems oferuje szerokie zastosowanie w oddzielaniu mechanicznym nawet najmniejszych cząstek. Wykonano go z wysokiej jakości szkła borokrzemowego o grubości 3 mm, dzięki czemu charakteryzuje się szczególnie długą żywotnością i odpornością na temperaturę do 160°C. Naczynie laboratoryjne o pojemności 250 ml i szlifem 24/40 nadaje się do różnorodnych eksperymentów i zapewnia wydajną pracę. Dzięki temu lejek filtrujący jest niezbędnym akcesorium w laboratoriach, ośrodkach badawczych i instytucjach edukacyjnych. Lejek szklany nie nadaje się do stosowania z kwasem fluorowodorowym, gorącym stężonym kwasem fosforowym, stężonym roztworem alkalicznym lub podobnymi substancjami. Filtr należy wyczyścić natychmiast po użyciu.

Cechy produktu:
  • - Lejek szklany z membraną do mechanicznego oddzielania nawet najmniejszych cząstek,
  • - Lejek laboratoryjny ze standardowym szlifem 24/40,
  • - Szklany lejek o pojemności 250 ml,
  • - Wykonanie ze szkła borokrzemowego o grubości 3 mm i wysokiej odporności na odczynniki korozyjne i temperaturę do 160°C,
  • - Laboratoryjny lejek dla ośrodków badawczych i edukacyjnych oraz do produkcji żywności.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 10031330
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Model - SBS-LA-39 
  • - Materiał - Szkło borokrzemowe
  • - Odporność na temperaturę [°C] - 160
  • - Wymiary (DxSxW) - 8.5 x 8.5 x 17.5 cm
  • - Waga - 0.21 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 26 x 15 x 18 cm
  • - Waga wysyłki - 0.5 kg

W zestawie:
  • - Lejek szklany laboratoryjny
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: