Teraz darmowa dostawa dla kategorii: Oświetlenie ZiPi - Home. Pozostałe kategorie: Darmowa dostawa od 399 PLN (nie dot. przesyłek paletowych).

Krajalnica ręczna do sera masła 10/20 mm

Symbol: 1023256
Dostępność: Średnia dostępność
507.53
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 780017272 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier Pocztex (pobranie) 0
  • Kurier GLS 0
  • Kurier Pocztex 0
  • Kurier GLS (pobranie) 10
  • Kurier GLS: pobranie 72
Kod producenta: 10013188

Profesjonalna krajalnica do sera marki Royal Catering charakteryzuje się wysokiej jakości konstrukcją z aluminium i stali nierdzewnej, dzięki czemu idealnie nadaje się do zastosowania w przemyśle spożywczym i gastronomii. Wyposażona jest w dwie ramki do cięcia, które kroją na słupki oraz kostki o grubości 10 lub 20 mm. Pozwala to na wszechstronne zastosowanie. Wymiana lub zmiana położenia ramek, aby otrzymać kostki, jest dziecinnie prosta. Dzięki temu obsługa jest łatwa i gwarantuje wydajność pracy w kuchni. Krajalnica strunowa do sera nadaje się do różnych gatunków średnio twardych, w tym serów miękkich i masła (niemrożonego). W zestawie poza maszynką do krojenia znajdziesz też szczotkę do czyszczenia.

Cechy produktu:
  • - Aluminium i stal nierdzewna do stosowania w przemyśle spożywczym i gastronomii,
  • - Słupki oraz kostki o grubości 10 lub 20 mm,
  • - Prosta wymiana lub zmiana położenia ramek cięcia,
  • - Do krojenia różnych rodzajów sera, nawet miękkich gatunków, a także masła,
  • - W zestawie szczotka do czyszczenia.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 10013188
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Model - RCCSL-01
  • - Materiał - Stal nierdzewna, Aluminium
  • - Kolor - Srebrny metalik
  • - Zasilanie baterią - Nie
  • - Wymiary (DxSxW) - 31 x 17 x 13.5 cm
  • - Waga - 1.6 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 33.5 x 19 x 18 cm
  • - Waga wysyłki - 1.95 kg

W zestawie:
  • - Krajalnica do sera
  • - 2 ramki do cięcia
  • - Szczotka do czyszczenia
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: